dilluns, 28 de juliol del 2014

DISCURS MUSEOLÒGIC (PART IV): Àmbit 4 Atac Emocional


Ataque emocional
Ana García
Ataque emocional
2006, deo digital, 31’’
És aquí on els protagonistes som tots i cada un de nosaltres. És un àmbit per les sensacions del receptor (a través de l'experiència estètica, que és el que et mou a sentir). Els artistes han fet les seves creacions estètiques per ser jutjades a partir de totes i cada una de les individualitats ètiques. Importen les sensacions del receptor, les preocupacions de cadascú. El nexe entre qui mira i el que fa. Les emocions són el que un percep i la base de les relacions humanes.


A partir de l'obra d'Ana García, reflexionem sobre una de les altres idees que s’estableixen quan parlem d'ètica i estètica: les emocions. Cada obra genera una emoció diferent dins nostre, convertint-se en la materialització del que sentim, perquè, com bé va dir Paul Klee, "l'art fa visible l’invisible".

A través d'Ataque emocional, l'autora denuncia els sentiments després d'una ruptura, mitjançant la ironia més fina i elegant, però colpidora. La mateixa Ana García ens donarà més detalls sobre el seu treball i d’aquesta obra en concret en una entrevista que es publicarà pròximament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada